Tapulaa Malosi

Sa tauivi le atunuu i aso ua mavae e faapaleni sapalai o le eletise ma manaoga, lea e masani ona lamatia ai le tele o itumalo o Saina i le motusia o le eletise.

I taimi o le maualuga o le faʻaaogaina o le eletise i le taumafanafana ma le taumalulu e faʻalavelaveina le faʻafitauli.

Ae o le tausaga nei e tele ni mea ua fa'atasia e fa'amamafa ai le fa'afitauli.

A o amata ona toe tatalaina le lalolagi ina ua maeʻa le faʻamaʻi, o loʻo faʻatupulaʻia le manaʻoga mo oloa a Saina ma o loʻo manaʻomia e fale gaosi oloa le tele o le malosi.

O le malosi o le malosi o Saina i le atunuu atoa ua mafua ai le motusia tele o le eletise.O falegaosi oloa i le atunuʻu ua suia i faʻaitiitiga faʻatulagaina poʻo ua talosagaina e taofi galuega, faʻagesegese ai le sapalai sapalai ua uma ona faʻalavelave ona o vaʻa poloka ona o le faʻamaʻi o le coronavirus.Sa faatupulaia le faalavelave i le taumafanafana

O le tele o pisinisi ua afaina i le motusia o le eletise ona o le eletise ua faasoasoa i le tele o itumalo ma itulagi.

Kamupani i nofoaga tetele o gaosiga ua valaʻauina e faʻaitiitia le faʻaaogaina o le malosi i taimi o le maualuga o manaʻoga pe faʻatapulaʻa le numera o aso latou te faʻaogaina.

I le lalolagi atoa, o le motusia e mafai ona afaina ai le sapalai o filifili, aemaise lava i le faaiuga o le tausaga fa'atauga.

Talu ai ona ua toe tatalaina le tamaoaiga, ua leva ona feagai le aufaioloa i le lalolagi atoa ma le tele o faʻalavelave i le lotolotoi o le siʻitia o manaʻoga mo oloa mai fafo.

O lea e maua ai se fa'aaliga i vaiaso uma e ta'u mai ai po'o fea aso o le vaiaso a sau latou te tapeina le paoa.

E noatia lenei mea e a'afia ai le saoasaoa o le gaosiga, Ma e mafua ai ona tuai nisi o poloaiga.E le gata i lea o nisi fetuunaiga o tau ona o le faiga faavae o le faasoasoaina o malosiaga.

O le mea lea, o lenei tausaga o se tausaga sili ona faigata mo la tatou pisinisi, O nisi oa tatou fetuunaiga tau o loʻo aʻafia foi i mea faʻamoemoe.

tala fou (1)
tala fou (2)

tala fou (3)


Taimi meli: Oke-15-2021