Mai taulaga i nofoaafi, o laina sapalai o le lalolagi o loʻo tauivi i le lotolotoi o faʻamaʻi pipisi i atunuʻu atinaʻe

O faʻamaʻi fou na oʻo mai ona o le lua o nofoaafi sili ona tele a Amerika i le vaiaso talu ai na faʻatapulaʻaina ai uta mai le West Coast Seaports i Chicago, lea o le siʻitia o pusa uta ua poloka ai nofoaafi.O le tuai tele o felauaiga o loʻo faʻateleina ai le tau o le tau, e pei lava ona sauniuni tagata faʻatau e faʻaputu mo le tausaga aʻoga a sau.E ono alia'e mai i totonu o vaiaso le le lava o lavalava ma seevae, ma e tau le maua ni meataalo ta'uta'ua i le vaitau o aso malolo.

Mai taulaga i nofoaafi, o laina sapalai o le lalolagi o loʻo tauivi i le lotolotoi o faʻamaʻi pipisi i atunuʻu atinaʻe

Ole Fa'alavelave La'u Ta'avale Ua Sailia e le US nisi Aveta'avale i fafo

O le le lava o loli i totonu o le US ua matua ogaoga ma o loʻo taumafai kamupani e aumai avetaʻavale mai fafo e foliga mai e leʻi iai muamua.

Ua aliaʻe mai le taʻavale o se tasi o faʻamaʻi sili ona mataʻutia i totonu o le sapalai sapalai o loʻo faʻaalia uma i le lotolotoi o le faʻamaʻi, faʻateteleina le le lava o sapalai i totonu o alamanuia, faʻateleina le tau o le tamaoaiga ma faʻamataʻu ai le lautele o le toe faʻaleleia o le tamaoaiga.I luga o le faʻamaʻi vave litaea, o loka i le tausaga talu ai na faʻafaigata ai mo avetaʻavale fou ona ulufale i aʻoga faʻatau loli ma maua laisene.Kamupani ua ofoina atu totogi maualuga, sainia ponesi ma faʻateleina penefiti.E oʻo mai i le taimi nei, e leʻi lava a latou taumafaiga e tosina mai ai tagata faigaluega i totonu o se fale faigaluega i taimi faigata, o se paleni faigata o le olaga-galuega ma se taamilosaga malosi.
I le 2019, ua leva ona puupuu le US 60,000 avetaʻavale, e tusa ai ma le American Trucking Associations.O lena numera o loʻo faʻamoemoe e tupu aʻe i le 100,000 i le 2023, e tusa ai ma Bob Costello, le sili o le tamaoaiga o le vaega.
Ua o'o i le tau mafanafana ae o lo'o iai pea le tumutumu
Faatasi ai ma le tele o pisinisi ua toe foi i tulaga masani ma tui o loʻo faʻaauau pea, o le a faʻaauau pea le faʻatupulaia o gaioiga faʻatau i le lotolotoi o le faʻatupulaia o feoaiga i luga o faleoloa ma faleaiga.O lenei mea e mafai ona faʻaauau pea ona tuʻuina atu le lagolago i North American intermodal volumes mo le vaega o totoe o lenei tausaga.
I le itu pito i tua, o le sapalai sapalai i le tele o auala felauaiga o le a faʻaauau pea ona feagai ma le mamafa o le mamafa e oʻo atu i le 2021 aʻo faʻatupulaia manaoga mo oloa ma auaunaga i le lotolotoi o le gafatia.
O loʻo faʻamoemoeina e le au vaʻavaʻai nofoaafi le faʻaputuina o pusa i taulaga o Los Angeles ma Long Beach e faʻaauau pea i le tausaga.E ui lava o loʻo faʻaleleia atili le faʻaogaina o le suavai ma le taʻamilosaga i taulaga pisi a Amerika, o loʻo manaʻomia pea e le sapalai sapalai le faʻaogaina lelei o taʻavale ma sili atu fale teu oloa e faʻanofo ai oloa.I le taimi nei, na maitauina e le Logistics Managers Index le faʻaauau pea o le malosi o felauaiga ia Me.

E le gata i lea, o le sefuluono o pulega faa-faamasinoga a le itumalo e 31 a Saina o loo faasoasoa le eletise a o latou taufetuli e ausia sini faaletausaga o le faaitiitia o le aave a Beijing.
O le tau o le koale vevela, o loʻo faʻaaogaina mo le gaosiga o le eletise, ua siʻitia i le tausaga atoa ma ua maualuga fou i vaiaso talu ai


Taimi meli: Oke-15-2021