Ole Fua ole Maketi ole Meainu e oo atu ile USD 36,490 miliona ile 2027 fai mai Global Market Insights Inc.

I le tele o tausaga ua tuanaʻi, o loʻo faʻatupulaia vave le ola o tagata soifua.Ole tele ole maketi o meainu ua siitia ile 36,490 miliona ile 2027. Fuafuaina CAGR 5% mai le 2021-2027,valoia e se tagata poto faapitoa.Faʻavae i luga o le Global Market Insights Inc. lipoti, o le lalolagi Drinkware Market sa faʻatatau i le $25,890 miliona i le 2020.

E pei ona tatou iloa, o mea inu o loʻo i ai palasitika, uʻamea, keramika ma tioata, ua televave le faʻatupulaia o fanua taʻitasi.E le gata i manaoga o le tagata, ae faapena foiolioli of maketi siitia le olaga.Mea inu e sili atu nai lo se fagu vai, se ipu kofe… e faia e tagata faiva, togitogiga, epoxy ma o se meaalofa, e faia ai le tele o mea malie i le olaga.Aemaise lava i le sublimation fanua, na faia mea inu gaosi sublimation ufiufi i luga o tumbler, ipu ma ipu, e mafai e tagata ona fatuina a latou galuega i lona manatu.O le mea lea, o le 'fagu vai' su'esu'ega fa'aopoopo 900% i le tolu masina talu ai nei, e tusa ai ma Googleau'ili'iliga, 'tumbler mug' na fa'atupula'ia 900% i le tolu masina talu ai nei.

lagolago e industrytoday.com/

O le tele o ituaiga vaiinu ta'uta'ua ma faleoloa fa'atau, o le autumaketi taumafa o mea inu.Fa'atasi ai ma le tele o fa'ailoga ta'uta'ua ipu, fa'ateleina a latou tupe fa'afaigaluega i oloa fou ma maketi fou, fa'ateleina le atina'eina o mea inu.Mai oloa siiatoaterminal, Saina gov.siitia pisinisi uma i Amerika i Matu, Ausetalia, Europa maketi, faaleleia Saina tagata pisinisi fausia faleteuoloa i fafo ma faafaigaluega tagata faigaluega mo le pulega ma felauaiga, o le mea lea e aafia ai pisinisi eletise, faafaigofieina pisinisi, iu lava ina tele tele inuga maketi maketi.

O le maketi a Europa e tusa ma le $ 5,211 miliona i le 2020 ma o loʻo fuafua e tupu i le CAGR e sili atu i le 4.5% i le faaiuga o le 2027. O le faʻateleina o le taumafaina o mea inu ava ma le faʻatupulaia o fegalegaleaiga, aemaise lava i tupulaga laiti, e ono siitia ai. le fa'asoaga maketi mea inu i luga o le vaitau fa'ata'ita'iga.Fai mai Global Market Insights Inc. O le maketi o maketi ua vave ona tuputupu aʻe, faʻateleina le gaosiga i Saina, Initia, i Saute Sasaʻe faia oloa maualuga maualuga, e lelei mo le atinaʻeina o maketi.

Talitonuina, o le a sili atu ma sili atu le faʻailoga fou o le a faʻaalia, o le tele o le maketi o meainu e sili atu ma tele.

 

Tusitala Nemo He

Email neohe@locusts.net

 

 


Taimi meli: Nov-08-2021