2021 Maketi Aso Fa'afiafia o le Kerisimasi Fancy Tumbler Glitter, GITD, UV & Music Function Hits

O le aso malolo o le Kerisimasi 2021 o le a amata mai i le aso 24-25 Tesema, ua amata ona sauni le tagatanuu mo meaalofa o le tausamiga, teuteuga, meaai ma galuega autu o aso malolo.O le tele o tagata fa'atau oloa na maua mai a latou mea mata'utia i le amataga o Tesema, sauni mo le tausaga fou toe fa'afo'i.Tumbler ipu maketi o lea e tutusa lava tulaga.Mai ia Oketopa, o loʻo faʻaauau pea tupe maua a le kamupani nai lo le 200 miliona US Dollars i masina taʻitasi, faʻamoemoe e sili atu i le 250 miliona US Dollars ia Tesema.Maketi ua atiina ae matua manuia, e aitalafu i le kamupani ua suʻesuʻeina le tele o tumblers fou ma manaia.

Iila- vali le pa'u fe'ilafi i luga o fa'afu mo le vaega muamua, ma vali le peleue fa'alilolilo vaega lona lua i tulaga maualuga o le vevela, fa'amautinoa e feilafi i lalo o le la, fa'apea fo'i le fa'asusu lelei.
GITD- o lona uiga o le susulu i le pogisa, pe a uma ona mitiia le malamalama, susulu i le pogisa, matua manaia i le pati.
UV- suiga lanu i le susulu o le la, ipu tumbler magic, pe a faʻaalia i le malamalama ultraviolet, o le a suia le lanu e pei ona tatou manaʻo ai.
Galuega musika- tumbler viliina pito i lalo o le sipika, e mafai ona taina musika ma fesoʻotaʻiga uaealesi, ma piki le telefoni.O le mea taua, o le fa'aopoopoina lea o le siosiomaga i aso malolo.

Sa fiafia tele tagata i lena mea, e maua ai le tele o manatu o le foafoaga mo aso malolo o le tausaga fou.'Tone o oka e sau mai ia Novema.'fai mai se tasi o tufuga 'Fa'afetai i nei tumbler mananaia, a leai o le a ou le faia ni oka se tele.'

UV

Tufuga UV TUBLER

信图片_20210415155604

 

GITD TUMBLER na gaosia

fa'aitula'itusi_20211217164257

Tumblers SPEAKER TUBLERs

O laʻu kamupani o loʻo faʻamaoni pea i suʻesuʻega ma atinaʻe fou, faʻamoemoe o le a faʻamatuʻu atili tumblers manaʻomia, faʻamalosia le atinaʻeina o maketi ma tuʻufaʻatasia uma faʻasalalauga.

Tusitala Neo He
Email: neohe@locusts.net


Taimi meli: Tes-17-2021